Kurzus: Alap kurzus 
Alap főzőtanfolyam II.
Időpont : 2018-02-27   18:00 - 21:00


Alap főzőkurzusunk második része a levesek világába kalauzol el. Olyan alap levesek elkészítésével ismertetünk meg titeket, amelyek a magyar konyha részét képezik. A leveseket úgy válogattuk össze, hogy megismerkedhessetek az alapvető konyhatechnológiai eljárásokkal, amelyek a különböző levesek elkészítéséhez elengedhetetlenek. Megismerhetitek a különböző levesbetéteket is, néhányat el is készíthettek a kurzus során. Ezt a kurzus nem csak azoknak ajánljuk, akik még nem túl gyakorlottak a konyhában, azoknak is, akik jobban el szeretnének mélyedni egy-egy ételkészítési ismeretben.


Menü
- Gulyásleves
- Franciás zöldborsóleves
- Zellerkrémleves
- Hideg meggyleves
- Palócleves

Oktató :  Kovács Krisztina
Válassza ki hány helyet szeretne foglalni : 
8,990.00  Ft/fő




Szeretnék jelentkezni :










Jelenkezésemmel kijelentem, hogy elolvastam, megértettem és elfogadtam az Ínyencház
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeit , az Adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat,
valamint Fontos tudnivalókat !