Augusztus << Szeptember 2017 >> Október

Szentendre a konyhában

2017-09-15            18:00         8,990.00 Ft/fő        Befejezve

Házigazda:   Kovács Krisztina


Tavaly decemberben megjelent a Szentendre a konyhában című szakácskönyv , tele csodás szerb ételekkel, a balkán konyha gyöngyszemeivel. A szakácskönyv segítségével időutazáson vehetünk részt, hogy őseink, akik meseszép városunk őslakosai voltak, milyen finom étkeket tettek az asztalra,. Főzőkurzusunkon ezekkel az ízletes ételekkel ismerkedhetnek meg a vendégeink a TDM jóvoltából. Menü: - Juhtúrós gibanica - Fűszeres csicseriborsóleves - Apatini gyuvecs - Dalmát rafioli
Japán vendégváró finomságok

2017-09-22            18:00         8,990.00 Ft/fő        Befejezve

Házigazda:   Emi Koshino


Ha a barátaidat egy japán hangulatú vacsorára szeretnéd meghívni, itt a remek alkalom, hogy meglátogasd ezt a kurzusunkat. Vagy akár egyből gyertek el együtt és kóstoljátok meg a japán partifalatokat. Emi igazi autentikus hangulatú kurzusán nemcsak a japán ételekkel, ízekkel, hanem a hagyományokkal, szokásokkal is megismerkedhettek. Menü: - Gyóza (Tésztába csomagolt hús és zöldség) - Tori no karaage (Japán csirkefalatok) - Tsukune (japán zöldséges húsgombócok) - Zöldséges japán saláta - Az elmaradhatatlan japán párolt rizs - Japán teaszertartás
Mindenmentes ételek - Könnyű energia, csomagolható falatok

2017-09-29            18:00         8,990.00 Ft/fő            Még van szabad hely;          

Házigazda:   Szabó Flóra


Ezen az estén olyan glutén-, tej- és cukormentes finomságok készülnek, amelyek az élhető középút jegyében születtek. Viszonylag könnyen elkészíthető még a sűrű hétköznapokon is megvalósítható, finom és laktató ételek. Flóra megmutatja, hogy kicsit több odafigyeléssel és akarattal lehet jókat enni és jól lenni egyszerre. Előfordul, hogy valamilyen alapanyagot ki kell iktatnunk az étrendből, talán egyszerre több dolgot is. Ilyenkor ez mindig kihívás de mindenre van megoldás! Az elején nem könnyű, kell hozzá komoly elszántság - ami közben rengeteg erőt ad - sok türelem, idő és kreativitás de ha sikerül átkapcsolni csak úgy záporoznak a jobbnál jobb ötletek. Legalábbis Flórának ez a tapasztalata és ezt osztja meg veletek is. Menü: - Diós-Meggyes piskóta csokidarabkákkal - Saját készítésű tortilla lapok fűszeres párolt zöldséggel, csirkefalatokkal, friss salátával - Paradicsomos- bazsalikomos sült padlizsán tekercs - Őszi energiabomba aszalt gyümölcsökből és magvakból

Facebook