Idén is lesz tábor 2018.06.18 - 2018.07.27 között 6 héten keresztül 7-18 éves gyerekek számára.
Rövidesen jelentkezünk a részletes programmal .

Tudnivalók


Érkezés 8.00-9.00 között.
Távozás: 15.30-16.00 között.

A tábor alatt a gyerekekkel közösen készítjük el a reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát. Minden nap a témának megfelelően kreatívkodunk, alkotunk, esetleg filmet nézünk, piknikezünk. Természetesen a friss levegőre is kiengedjük a lurkókat, hogy kicsit kiengedjék a fáradt gőzt és újult erővel vessék bele magukat a sütés-főzés rejtelmeibe.

A kis kukták megismerhetik az alapanyagokat, milyen szempont alapján vásárolunk, hogyan választjuk ki a hozzávalókat, milyen konyhatechnológiai eljárások vannak, illetve szót ejtünk az ételérzékenységekről is, megismerhetnek különböző alapanyagokat, helyettesítő termékeket. Beszélünk az allergiákról, megtudják, mit kell tenni, ha valaki tej-, lisztérzékeny, cukorbeteg.
A tematika alapján mindig csinálunk, készítünk, tanulunk valamit, ami az adott témához kapcsolódik.

A gyerekek a hét végére a sok élmény, program mellett még egy saját készítésű receptkönyvvel és egyéb meglepetés ajándékokkal is gazdagodnak. És természetesen minden nap kóstolót visznek haza az általuk készített finomságokból.

1 hetes tábor ára: 39.950.-Ft/gyermek/hét. Az ár tartalmazza az ételek, italok alapanyagainak költségét, illetve egyéb járulékos költségeket, kiadásokat. Testvérek jelentkezése, illetve több hét befizetése esetén kedvezményt biztosítunk, amely 35.000.-Ft/gyermek/hét.
Az ár tartalmazza az ételek, italok alapanyagainak költségét, illetve egyéb járulékos költségeket, esetleges belépőket, kiadásokat.
Maximum létszám: 10 fő.
A gyerekek animátorok, szakemberek felügyeletével vesznek részt a programokon.

Foglalás: az info@inyenchaz.hu e-mail címen vagy személyesen a Főzőiskolában (2000 Szentendre, Mathiász utca 31.) lehetséges a gyermek nevének, korának és a kiválasztott hétnek a megadásával.
A foglalás véglegesítéséhez, legkésőbb a jelentkezéstől számított 7. napig (de legkésőbb a tábor kezdése előtt két héttel) a tábor előlegét, azaz 20 000 Ft-ot utalj át számlánkra. Amennyiben az összeg az adott napig nem érkezik, törlődik a jelentkezés.
Az átutalást az Ínyencház Szolgáltató Kft K&H Banknál vezetett 10403112-50526689-57651003 számú számlájára kell küldeni.
Közleményben a gyermek neve, életkora és a tábor kezdő időpontja szerepeljen.

A lemondási feltételekről az Általános Szerződési Feltételek-ben tájékozódhat.

A kurzus kezdetekor a szülő a nemzeti erőforrás miniszter egyes egészségügyi tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról szóló 19/2012 (III. 28.) NEFMI rendeletének 1-4. §-ai által módosított a tanuló ifjúság üdülésének és táborozásának egészségügyi feltételeiről szóló 12/1991. (V. 18.) NM rendelet szabályai értelmében köteles nyilatkozni arról, hogy a kurzusra jelentkezett gyermeke egészséges. Amennyiben a kurzus időtartama alatt betegség gyanúja áll fenn vagy alakul ki, a kurzus vezetőnek jogában áll a gyermek kurzuson történő részvételét felfüggeszteni, mindaddig, amíg a szülő orvosi igazolással nem bizonyítja gyermeke egészségét és azt hogy a gyermek közösségbe mehet. Az Ínyencház a felfüggesztés időtartamára díj visszatérítésre nem kötelezett.

Abban az esetben, ha a kurzuson résztvevő gyermek más gyermek(ek) testi épségét, kurzuson való részvételét veszélyezteti, továbbá a Főzőiskola berendezését, felszerelését rongálja, kárt tesz benne, és ezirányú magatartásán többszöri felszólítás ellenére sem változtat, a kurzus vezetőjének jogában áll a gyermek kurzuson történő részvételét felfüggeszteni. A felfüggesztés időtartamára díjvisszatérítésre az Ínyencház nem kötelezett.

Támogatónk


Facebook