Ínyencház
Kurzus: Alap főzőtanfolyam 
Alap főzőtanfolyam II. - Levesek
Időpont : 2019-02-15   17:00 - 20:00


Alap főzőkurzusunk második része a levesek világába kalauzol el. Olyan alap levesek elkészítésével ismertetünk meg titeket, amelyek a magyar konyha részét képezik. A leveseket úgy válogattuk össze, hogy megismerkedhessetek az alapvető konyhatechnológiai eljárásokkal, amelyek a különböző levesek elkészítéséhez elengedhetetlenek. Megismerhetitek a különböző levesbetéteket is, néhányat el is készíthettek a kurzus során. Ezt a kurzus nem csak azoknak ajánljuk, akik még nem túl gyakorlottak a konyhában, azoknak is, akik jobban el szeretnének mélyedni egy-egy ételkészítési ismeretben.


Menü
- Gulyásleves
- Franciás zöldborsóleves
- Burgonyakrémleves
- Hideg meggyleves
- Palócleves
- Sűrítési módok
- Levesbetétek

Oktató :  Kovács Krisztina
Válassza ki hány helyet szeretne foglalni : 
9,990.00  Ft/fő




Szeretnék jelentkezni :










Jelenkezésemmel kijelentem, hogy elolvastam, megértettem és elfogadtam az Ínyencház
Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeit , az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat,
valamint a Fontos tudnivalókat !