Május << Június 2018 >> Július

Japán vacsoraest

2018-06-01            18:00         8,990.00 Ft/fő        Befejezve

Házigazda:   Emi Koshino


Ezen az estén egy hamisítatlan japán menüre hívunk meg, ahol egy vérbeli autentikus japán séf lesz a házigazda, Emi Koshino. Ráadásul Emi kedvenceit készítitek el együtt. Az elkészített ételeken keresztül megismerheted a japán konyha kifinomultságát, letisztultságát. Kevés, minőségi, ám különleges alapanyag, fantasztikus ízek! Ráadásul nemcsak a japán konyha titkaiba kaphatsz betekintést, hanem az egész japán kultúrába, szokásokba, hagyományokba, az est végén pedig még egy hangulatos japán teaszertartás részese is lehetsz. Menü: - Három színű rizs - Menchikatsu (káposztás húsos fasírt) - Teriyaki lazac - Tsukemono (japán uborkasaláta) - Zöldséges japán saláta - Japán teaszertartás
Mediterrán kerti party - görög ízekkel

2018-06-06            18:00         9,990.00 Ft/fő        Befejezve

Házigazda:   Sommer Julianna


Nyár közeledtével készíthetjük a grillsütőket, izzíthatjuk a parazsat, készülődhetünk a mediterrán hangulatú kerti partikra a családdal, barátokkal. Ezen az estén ehhez adunk ötleteket Juli segítségével, aki görög gyökerei révén egyúttal a görög konyhába is betekintést ad és szuper receptekkel készül a hangulatos vacsoraestre. Menü: - Bifteki (görög húspogácsa) - Citromos-oregánós csirke - Görög saláta - Tzatziki - Padlizsánkrém - Joghurtparfé mézzel, dióval
Tenger halak - mesterfokon

2018-06-12            18:00         12,990.00 Ft/fő        Befejezve

Házigazda:   Kiss Krisztián


Mit kell tudni a halak tisztításáról, előkészítéséről? Hogyan érdemes egy-egy halfajtát, halhús típust sütni? Mikor lesz tökéletes a bőrén sült hal? A halkészítés néhány alapvető fortélyának elsajátításával szinte korlátlan számú, finom halas ételt készíthetünk. A mai napon természetesen nemcsak minden fontos és érdekes információt megtudtok a halakról, hanem amellett, hogy 4 különböző tengeri halat készíthettek el többféleképpen, még megtanultok hozzá néhány izgalmas köretet és nagyon finom, hozzá illő mártást is. Menü: - Nyelvhal filé borsópürével, hollandi mártással - Lazackockák aszalt barackos udon tésztával - Zöldfűszerekkel és citrommal sült branzino egészben, rozmaringos karika burgonyával, sült koktélparadicsommal

Facebook