Március << Április 2019 >> Május

Macaron - a színes, mézédes francia csók

2019-04-06            10:00         11,990.00 Ft/fő        Befejezve

Házigazda:   Balla Zoltán


Már évek óta tart a macaron őrület, ami mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül. A színes, mandulalisztből készült, édes, finom krémmel töltött apró kis ínyencség most az Ínyencház konyhájában is tiszteletét teszi és profi cukrászmesterünk tolmácsolásában a Ti konyhátokban is megjelenhet! Legyetek Ti is macaron mesterek! Felfedjük a rejtélyt, megtanulhatod a csodát! Többféle színű, ízű macaront készítünk, megtanulod, mitől olyan roppanós, könnyű a macaron tésztája, mi a titka a belsejében oly olvadós, krémes tölteléknek. A kurzus végén pedig a saját készítésű csodás, színpompás macaron remekeiddel térhetsz haza!
Tradicionális indiai vegetáriánus menü

2019-04-28            15:00         9,990.00 Ft/fő        Befejezve

Házigazda:   Anish Patil


Akik már voltak nálunk indiai kurzuson, tudják, milyenfelejthetetlen élmény, akik meg nem, azoknak feltétlenül itt a helyük. Ezen az indiai kurzusunkon tradicionális, vegetáriánus fogásokat készíthetnek el és kóstolhatnak vendégeink. Anish igazi indiai hangulatot varázsol az Ínyencházba erre a 3 órára. Nemcsak az alapanyagokról, ételekről, étkezésről, a kultúráról és a hagyományokról mesél, de még indiai népviseletével is emeli az est fényét. A kurzus angol nyelven folyik, de biztosítunk magyar nyelvű tolmácsot is vendégeinknek. A menü: Indiai Thali, amely valójában egy könnyű, ízletes nyári ételkülönlegesség. Az indiai Thali lényegében kiegyensúlyozott ízekből és számos különféle ételből áll. A Thali leggyakrabban a következőkből áll: rizs, dhal (sűrű, laktató leves), curry (vegetáriánus pörköltszerűség), száraz sabji (zöldséges egytálétel), fűszeres joghurt és saláta. Menü: Pulav - Sült (basmati) rizsétel jellegzetes indiai fűszerekkel, zöldségekkel Dhal - sárga lencse curry Fekete dhal - fekete lencse curry Sabji - száraz zöldséges curry Raita - fűszeres joghurt Indiai saláta - retek saláta.

Facebook